(FINAL) Cover Page October_edited.jpg

SIAPA KAMI ?

PENGENALAN SYARIKAT

Zeala Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat milik bumiputera sepenuhnya yang beroperasi di No 3-2 Jalan Reko Sentral 6, Reko Sentral,43000 Kajang Selangor D.E. Syarikat ini (dahulu dikenali sebagai Zeala Enterprise) ditubukan pada 1995. Tujuan penubuhannya adalah untuk terlibat secara aktif dalam bidang pengangkutan bas yang memiliki pelbagai sektor seperti bas sekolah, bas pekerja, bas ekspres dan bas persiaran.

Kini dengan sejajar dengan nama syarikat yang telah ditambah nilai (Zeala Travel & Tours Sdn Bhd, No KP/LN : 7108), tujuan penubuhan kini telah mencakupi pula sebagai agen pengembaraan.

Zeala Travel mengambil peluang sempena kempen Tahun Melawat Malaysia untuk mengembangkan lagi perniagaanya. Dibantu oleh beberapa pekerja mahir dalam bidang logistik dan agen pengembaraan, kini Zeala Travel telah bersedia untuk bertemu pelanggan yang ingin merancang percutian mereka.

Zeala Travel memiliki pakej-pakej menarik yang digabungkan dengan perkhidmatan bas dan van yang selesa untuk pilihan pelanggan. Kami mengharapkan pelanggan-pelanggan sedia ada seperti di sektor Kerajaan, Swasta, IPTA, IPTS, Sekolah dan juga orang perseorangan  yang telah berpuas hati dengan perkhidmatan kami agar dapat menyampaikan kepada pihak-pihak yang lain.

Untitled design (1).png

dimanakah lokasi kami?