Batik-Cover-4_edited.png

Terokai keunikan budaya dan warisan Malaysia!

#SUPPORTLOKAL2022

Pilih daripada pilihan pakej hebat kami,

dan hubungi kami untuk mula 'custom' trip anda!

PAKEJ TEROKAI KEUNIKAN PANTAI TIMUR

Brochure Kelantan Terengganu (1).png

Terokai keunikan Kelantan dan Terengganu selama 3 hari 2 malam bersama Zeala Travel & Tours! Kita akan naik bas Zeala Asmara sendiri untuk ke tempat-tempat wajibbb pergi! Jom ke Kelantan Terengganu dengan keluarga, geng kawan-kawan, atau company trip tahun ni? 

Kenapa pilih satu kalau boleh pilih dua? Sambil 'city tour' di Kuala Terengganu, kan best kalau dapat masuk salah satu daripada pulau terkenal di Terengganu? Dalam pakej kali ini, Zeala Travel akan bawa anda jalan-jalan di Kuala Terengganu, dan singgah sebentar di Pulau Kapas, untuk 'chill' di pantai, main kayak, dan enjoy scenery pulau nan biru yang tersergam indah. Jom buat trip guna pakej ni nak?

PAKEJ "SHOPPING, MAKAN, CHILL PANTAI"

Terengganu + Pulau Kapas Zeala.png

PAKEJ "MERSING ADVENTURE TRIP"

Poster Mersing.png

Korang pernah tahu tak yang selain Terengganu, Mersing, Johor juga ada tarikan pulau yang serba indah, tenang, dan 'adventurous'? Zeala Travel akan bawa korang ke SEMUA 9 buah pulau di Mersing tu, transport kita boleh uruskan, aktiviti termasuklah snorkeling, terjun tiruk, island strolling, dan hiking! Jom ajak kawan-kawan, pekerja-pekerja, atau keluarga ke sini!

PAKEJ DAYTRIP K. SELANGOR & SEKINCHAN

2.png

"Tak ada apa pun kat Kuala Selangor tu.." - SALAH! Terokai Kuala Selangor dan Sekinchan SEPENUHNYA bersama kami dari pagi sampai malam! Kami akan bawa anda melawat ke TOP 5 tempat menarik di Kuala Selangor & Sekinchan,, termasuklah Sky Mirror, Blue Tears, Fireflies Tour, sawah padi Sekinchan, dan singgah di tempat-tempat viral! Jom buat trip ke sini? Satu hari je dah boleh dapat semuaaa. 

BEST-SELLING KUALA SELANGOR!!

(FINAL) PAKEJ (3).png

Korang tak nak pergi naik bas? Nak pergi naik kenderaan sendiri? - INI UNTUK ANDA! Dapatkan tiket ke TOP 4 tempat menarik di Kuala Selangor dengan kami. Mudah, murah, mesra, dan dipercayai! Kami ada banyak FEEDBACK yang pergi ke Kuala Selangor sendiri, tapi dapatkan tiket dan nasihat daripada Kami. Tak percaya, tengok Facebook dan Instagram Zeala Travel

BEST-SELLING KUALA SELANGOR!!

PAKEJ SKY MIRROR.jfif

Hanya 1 jam dari Kuala Lumpur, 'hidden gem' di Kuala Selangor ini wajib untuk di singgah! Ketika air laut cetek, pantai akan mencerminkan keindahan langit di atas biasan pasir pantai. Keadaan ini menimbulkan peluang fotografi yang sangat unik dan cantik! Kalau nak pergi sini kena shopping baju warna striking, dan kena tempah awal, sebab ia mempunyai 'carrying capacity'. Book dengan kami untuk dapatkan pengalaman dan hasil gambar yang menakjubkan! Boleh layari Facebook dan Instagram Zeala Travel untuk lihat feedback customer Sky Mirror!

PAKEJ 3H2M LANGKAWI

PAKEJ LANGKAWI.jfif

Pergi Langkawi ni tak pernah bosan kan? Terlalu banyak tarikan menarik seperti sejarah, budaya, alam semulajadi, barangan shopping, dan lain-lain. Nak buat trip pergi Langkawi, hubungi saja kami. Kami dah berpengalaman bawa group ke Langkawi dari tahun 2010 lagi!! Kita juga ada motel sendiri di sana. Lokasi: Pekan Kuah, berdekatan dengan RAM HOME DECOR.